Nxit rrezja radioterapi

CLON]

Kyç i dobët në fëmijët


Një arsye ishte shpëtuar nga shërbimi ushtarak është i detyrueshëm në Austri. » specialistËt pËrgjigjen: ja sa fytyra mban mend njeriu mesatar! Në maj 1913, mori Hitleri trashëgimtari i ati ( rreth 820 kurora), u transferua në Mynih dhe me qira në Schleißheimer Straße 34 ( Maxvorstadt), duke filluar me Rudolf Häusler përbashkët dhoma. Pas gati 30 vjetësh tranzi cion, populli shqiptar po i nënshtrohet një tiranie të re, tiranisë së korrupsionit. Edhe ata njerëz që nuk janë të fiksuar me horoskopin, me siguri që janë kuriozë dhe kanë lexuar për karakteristikat e shenjave. Karakteristikat e GAFORRES nga Linda Goodman. Ideologjia mbytëse materialiste e bën të vështirë që populli të jetë i aftë të shohë se në çfarë rruge pa dalje është futur. Kyç i dobët në fëmijët. » si vdiq homeri? » dhuna dhe fËmijËt! » “ gruaja e ÇeliktË” qË i ngrinte burrat me njË dorË!

» fashizmi i bukurisË! » ku ka qËndresË, ka dhe shpresË! Kova qË u bË shkak pËr shpËrthimin e njË lufte me viktima!

» “ i pagabuari! ” » pse pacientËt nuk u thonË tË vËrtetËn mjekËve?


Pse imuniteti shkatërron nyjet