Nyjest chipped

CLON]

Dhimbje dhimbje këmbë nga hip deri në këmbë


Do te isha shume i interesuar, te lexoja ndonje shkrim, per te drejten e autorit. Dhimbje dhimbje këmbë nga hip deri në këmbë. Shof ne disa kanale televizive, si Klan emisioni “ Stop”, ABC, Top Channel dhe ndonje emision tjeter, qe shfrytezojne sekuenca te ish Kinostudios, ose RTSH, nga filmat shqiptare, te realizuar nder vite. I nderuar zoti Adrian Thano.


Pamje hip dysplasia hip replacement