Gjëndrave kishtare hyperplasia

<
/CLON]

Dhimbje të ulët mbrapa dhe këmbë këmbë


I shoqëruar nga mpirje, dhimbje e shurdhër dhemb. Me këtë dhimbje kombinuar këmbë që rezultojnë nga ngjeshja e sciatic nervore, femurit lëkurore dhe gjymtyrë të ulët. Një punë që përfshin tërheqjen ose kthimin e shpinës mund të shkaktojë dëmtime dhe dhimbje të shpinës mbrapa. Të gjitha patologjive të mësipërme karakterizuar nga shfaqja e dhimbje në mollaqe kur ecin, këmbë të zgjatur ose ulur, dhe natën, pasi muskujt janë nënshtruar stresit gjatë ditës. Lëndimi më i zakonshëm indeve të buta të mollaqe, si bruises. Qëndroni në këmbë për orë të tëra?
Nëse akute majtë dhimbje prapa heq dorë ose mollaqe, arsyeja mund të jetë plagë nervore rrënjë mesit Ulët. Ajo u bashkua me sindromi i shqetësuar këmbë, tronditje esenciale, atrofi multysystemnaya, sëmundje të Huntington- it. Për të zvogëluar ose shmangur dhimbjen ka disa veprime që duhen bërë. Pjesë Dumb të ndryshme të ndryshimeve patologjike të trupit që çojnë në qarkullim të dobët: dhimbje të ulët mbrapa si një mpirje të shkaktojë dhe zonën innervation. Sëmundja është e shoqëruar zakonisht me " dhimbje shpine" në rajonin e mesit dhe në këmbë, shpesh. Dhimbje të ulët mbrapa dhe këmbë këmbë.
Stenozë dhimbje ndodh në shpinë dhe pastaj radiating në këmbë. Në dhimbje të tilla nuk një rritje në madhësinë e këmbë të ulët, dhe dhimbja ndodh papritmas dhe është e rënduar me lëvizjet që shkaktojnë që shtrihen nga nervore. Rregullo planin tuaj të punës: vendosni kompjuterin në lartësinë e syve, shmangni rrotullimet. Në përgjithësi, dhimbjet muskulore kanë intensitet të ulët ose mesatar dhe nuk zgjasin shumë.
Pokolyuye dhimbje prapa gju, i shoqëruar nga mpirje dhe ndjesi shpimi gjilpërash në këmbë, tregon rritjen e cysts Beker - nakaplyvanyy lëngjeve kyçeve në qese dhe zgjatje të saj brenda. Disa nuk i japim rëndësi të veçantë ose të fillojë trajtimi i vetëm ( e cila është e papranueshme). Dhimbje në anën e majtë të ulët mbrapa gjatë në këmbë ose running mund të tregojë inflamacion i nervore sciatic, dardhë sindromi muskujve. Edhe ulja e zgjatur në një pozitë të vështirë mund të shkaktojë dhimbje mbrapa në shpinë. Kjo gjë mund të shkaktojë dhimbje të shpinës. Për qafën: ulni kokën mbrapa duke qëndruar për disa sekonda, kështu do të çlironi kontraktimin. Orët e zgjatura në punë ju bëjnë që të ndjeni dhimbje të muskujve. Dhimbje prapa dhe mbrapa më të ulët që ndodh në njerëz të moshuar se 50 vjet Grupi i sëmundjeve që janë formuar në moshë të vjetër, pas 50 vitesh, përfshin:. Shumë të njohur me këtë shtet, kur ka dhimbje të forta në të ulët mbrapa, këmbë apo krah. Lëvizjet e duhura: Hapini krahët, rrini shtrirë, ulur ose në këmbë. Për sëmundje të tilla si dhimbje të ulët mbrapa, dhimbje të. • dhimbje në muskujt e këmbëve dhe të armëve, bel, abdomen, mbrapa, qafë, gjoks. Ndiqni këto këshilla për të parandaluar dhimbjet e muskujve: 1. Njeriu ecën, i çalë. Diagnoza fillon me prekje ( novotvir mirë detektueshme), pastaj i emëruar radiografi me futjen e nyjeve të. Ata takohen në vjeshtë, bruises.


Ushtrime kundër dhimbjes në nyjet e gju