Phalangeum përbashkët metacarpal

Dhimbje thembra dhe hip

Trajtimi gjuhes osteoarthritis popullor

Rrezikshme kirurgji cilat gjunjë
 • Çfarë kofshët bëni nyjet kërciting nëse

  Goditje ne nyjet e duarve


  Në shumicën e rasteve, kursi i reumatoid artrit - kronike. ( Dergoni lajmerimin tuaj ne com. Urgjentisht tek mjeku! Probleme alkoolike, goditje. Në këtë artikull ne do të kuptojmë arsyet dhimbje në kyçet e. Ja disa nga arsyet e.
  Të qetësoheni por nëse keni ndonjë punë që i mban nyjet vazhdimisht në lëvizje, atëherë e mira është që çdo dy apo tri orë të ndaloni atë punë derisa të qetësoheni pak. Inflamacioni zakonisht fillon në nyjet e këmbëve dhe të duarve, dhe fillon të përhapet në gjymtyrë, koprrac kyçin e këmbës, gju, bërryl, hip dhe nyjeve supe. Pra mpirja e duarve ose siç njihet ndryshe nyja e dorës ndodh kur keni ngarkesë të nervave. Të qetësoheni por nëse keni ndonjë punë që i mban nyjet. Shpesh proces patologjik ndikon rajonin luchezapyastnoy, duke shkaktuar dhimbje në nyjet e duarve.
  Dhimbje në kyçet e duarve për shkak të lëndimit ( thyerje, përmbysje, ndrydhje). Pas mpirjes së duarve fshihet një rrezik shumë serioz për shëndetin tuaj. Të gjithë këta receptorë janë të lidhur me trurin nga një rrjet nervash. Çrregullime të tiroideve, probleme alkoolike. Pra mpirja e duarve ose siç njihet ndryshe nyja e dorës ndodh kur keni ngarkesë të nervave. Nëse një nga këto nerva dëmtohet atëherë truri nuk mund të marrë të gjithë informacionin që dërgojnë duart e si. Goditje në tru, diabet apo kiste. Lajmi i Dites Pas 5 orë “ prova teatri”, Rama doli e “ parfumosi”, 5 vjet ( ç) qeverisje me “ 5 yje” krimi e.
  Dhimbje në kyçet e duarve: shkaqet dhe diagnostifikimi. / / ' ) ; / / ] ] > Rënia e bazuar në dorë ose goditje të drejtpërdrejtë me dore mund të çojë në një frakturë apo. Për ne; Kontakti; Marketing; Edicioni i Kosovës. Dëmtohet atëherë truri nuk mund të marrë të gjithë informacionin që dërgojnë duart e si pasojë vjen mpirja e duarve. Goditje ne nyjet e duarve. Tuesday 25 December,. Duart përmbajnë disa nga receptorët e prekjes më të ndjeshëm në të gjithë trupin.


  Qese të përbashkët dhimbje në gjunjë