Posterat

ON]

Zierje e konëve të pishave për artritis


Klasa, Pinopsida. Zierje e konëve të pishave për artritis. Rrëshira e Pishës Për Organizmin, Gjakun dhe Imunitetin. Pisha e egër lloj pishe me trung të shkurtër dhe me kurorë të gjerë, që e ka. Klasifikimi Shkencor. Mbretëria, Bimë.
Keni prekur ndonjë pemë të çarë ose më saktë tek pisha dhe halorë të tjerë. Ndarja, Pinophyta. Ato përmbajnë edhe vitaminë A, B1,. Cifël a copë e vogël nga ky dru, që përdoret për të ndezur zjarrin ose për të bërë. Në atë pjesë të bukur gjendet edhe “ Plazhi i grave” e njohur me burimet e veta sulfurike, që është eliksir i vërtetë për sterile. Në 200 gramë gjethe halore të tyre gjejmë 136 mg vitaminë C. Të gjithë mjekët e ex YU këshillonin. Familja, Pinaceae. Klasifikimi Shkencor. Pishat e hijshme të vendit tonë nuk janë vetëm për zbukurim.

Nënmbretëria, Tracheophyta. Rrëshira ka edhe acid fulvik që parandalon veprimtarinë e shkaktarëve të sëmundjes së Alzheimerit.


Kurë për presion të lartë të gjakut me përdhes