Nyjeve sëmundjet thundrave

]

Sindromi i fytyrësGratë shpenzojnë një kohë të parashikuar prej 104 orësh në javë për kujdesin ndaj fytyrës. Jam kurioz te di nga keshillat e tua. Kanceri i mushkërive është kanceri i dytë për nga shpeshtësia, dhe i pari për nga numri i vdekjeve.
Në grafi kanceri shihet vetëm kur është mbi 1 cm, por kur kanceri i mushkërive ka arritur madhësinë 1 cm zakonisht ka arritur të japë metastaza, prandaj grafitë nuk janë të. Sindromi i fytyrës. Njikohesisht nuk vuaj: nuk me bajne pershtypje as te nxehtit ne kohe vere dhe as. 2 nga 3 femrat e intervistuara pohojnë se kanë qime në mjekrrat e tyre. Une ushqehem pa kontroll dhe nuk kam as rritje peshe as renie peshe. Shërbimi Ortopedik në Kavaja Hospital ofron trajtim të sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare me metodat moderne, të bazuara në rezultatet klinike.


Gjunjët lëndohen pas bërjes