Artritin komentet ndalojnë

ON]

Dhimbje dhembje në kockat e këmbëve


Në kushtet e anatomisë dhe fiziologjisë, veten dritë dhembje nuk mund, në strukturën e tyre nuk ka nerva ndijor që perceptojnë impulset dhimbje si dhimbje në lightest nuk ndodh, shenjat e zakonshme të problemeve të mushkërive - një kollë dhe probleme të frymëmarrjes. Dhimbja e pjesës së poshtme të shpines përshkruhet si një dhimbje e menjëhershme, e fortë dhe persistente ose si një dhimbje e topitur që ndihet në pjesën e poshtme të shpines. Ajo ështe e zakonshme dhe prek pjesën më të madhe të njerëzve gjatë jetës së tyre. Por pastaj ai e percepton si dhimbje në mushkëri? Sido që të jetë, në rastin kur keni dhimbje koke, duhet të matet menjëherë presioni i gjakut, mbasi kjo mund të jetë shenja e parë e. Ka njeri që të mos ankohet për gjendjen shëndetësore.
Tre llojet më të zakonshme janë; Osteoarthritis, rheumatoid arthritis, dhe enjtje e duarve dhe e këmbëve. 35- Tëmthi jep dhimbje në hipokondrin e djathtë, poshtë brinjëve. 36- Kur irritohet pjesa e diafragmës që ka kontakt me tëmthin, dhimbja ndihet edhe në shpatullën e djathtë ( diafragma inervohet nga nervat c3- c4- c5, ashtu si dhe shpatulla). Osteoarthritis; është gjëndja aktuale e kërcejve të cilët mbrojnë lidhjen e kockave. Dhimbja e shkaktuar nga sistemi urinar. 28- Kyçet e duarve ose të këmbëve ënjten. Deformimet në gishta zakonisht shkaktohen nga mosbalancimi i muskujve në këmbë, si rezultati i një këmbe të sheshtë, dëmtimet traumatike dhe sëmundjet në kyçet e gishtave. 181- Dhembje në pjesën e. Simptomat e kësaj sëmundje janë: mpirja e gjymtyrëve të poshtëm ( këmbëve), dhembje e fortë dhe pamundësi ecje në distanca të gjata. Në fakt, në një lloj mënyre, të gjitha sëmundjet janë të parandalueshme, pra mund të luftohen që në fillesat e. Dhimbje dhembje në kockat e këmbëve. Egzistojnë mbi 100 tipe të artridit.

Simptomat e artridit janë; dhimbje, skuqje, temperaturë, dhe bllokim levizje. Më e shpeshtë kjo sëmundje është tek moshat e rritura, megjithatë ka raste që mund të japë shenja të. Shkakton dhimbje në gju, më së shumti kur ju përkuleni ose uleni në gjunjë, apo dhimbje të gishtave të dorës. Artridi është një inflamacion i përgjithshëm. Simptomat 1- Marrja e frymës 2- Ënjtje e këmbëve 3- Nxirje e buzëve 4- Dhimbje si shenja infarkti 5- Bllokim 6- Shtrëngim ose dhimbje në kraharor 3- TENSIONI Tensioni i gjakut është shtypja e gjakut në muret e enëve të gjakut ( arterieve) në çdo pjesë të trupit. Problemet e shfaqura te gishtat e këmbës Gishtat e këmbëve janë jetësorë për ecjen dhe ekuilibrin e njeriut. Është ekzaminimi që mat dendësinë dhe fortësinë e rruazave të shtyllës kurrizore dhe jep një informacion në lidhje me qëndrueshmërinë e kockave të trupit në përgjithësi dhe kockat që mbajnë peshën më të madhe në veçanti, siç janë kockat e legenit, koka e femurit etj. E njohur si sëmundja degjenerative e gjunjëve, shpinës, duarve, këmbëve, osteoartriti është dëmtimi i vazhdueshëm i amortizuesve natyralë të nyjave. Nëse dhimbja e kokës ka origjinë tjetër si sinusiti ( infeksion i një hapësirë të kockat e kokës, që është tamam mbi kockën e hundës) etj, trajtohet shkaku sipas rastit. Humbja e këtij indi bën që kockat të afrohen gjithnjë e më shumë me njëra- tjetrën, duke çuar në deformimin e tyre, si rrjedhojë e fërkimit të krijuar mes kockave. Të gjithë njerëzit ndjejnë shqetësime të ndryshme, dikush në stomak, dikush në veshka, disa kanë fyt delikat, e disa kanë probleme me jashtëqitjen. Kjo dhimbje krijohet nga mos përdorimi i këpucëve të duhura ose edhe ecjeve të. Shikoni disa nga format që janë shkaktuar dhimbje dhe mënyrat se si t` i shëroni ato:. Dhimbja shpesh shfaqet tek ijet dhe më pas përhapet në pjesën e poshtme të barkut, majtas ose djathtas, dhe në pjesën e ndjeshme ndërmjet fundit të barkut dhe këmbëve, dhe këto dhimbje mund të shfaqen me intenzitet dhe kohëzgjatje të ndryshme. Në bazë të një ortopedie në Amerikë, 80 përqind e grave vuajnë nga dhembjet e këmbëve. Ky lloj i dhimbjes mund të shoqërohet nga spazma të buta ose të ashpër të muskujve, lëvizje të kufizuar dhe dhimbje në ijë dhe legen. Kur hernia diskale del nëpërmjet vertebrës së 4- ët lumbare, dhe vertebrës së 5- të lumbare, ajo shtyp nervin e 5- të lumbar dhe vertebrës së 1- rë sakrale ( S 1). Dhimbjet e këmbëve janë të ndryshme. Dhimbja që mbetet në pjesën e poshtme të shpinës ( dhimbje aksetale) zakonisht përshkruhet si e shurdhër dhe e dhimbshme aq sa e djegies, e dhimbjes ose e mprehtësisë.


Menu javore për sëmundjen e përdhes