Trajtojnë njerëzit kinez

]

Dhimbje shpatullën e majte


Nëse keni dhimbje të forta në pjesën e. Për të “ përkthyer” këtë dhimbje dhe 8 të tjera lexoni më poshtë. Dhimbje dhemb nën brinjë majtë, i shoqëruar nga një ndjenjë e plotësi, karakterizuar shpesh angina. Ju mund të ndjeni dhimbje në shpatull, por mos të dini se çfarë ja shkakton. Direkt në vend ka rrugët dëme nervore mpirje dhe dhimbje në gjoksin e tij mbajti ditë e natë për një periudhë të gjatë. Nëse siklet rrit gjatë breaths thellë, teshtitjes ose kollitjes, të shpërndara nën teh shpatullën ose zonë supraclavicular, atëherë ndoshta kjo është simptoma abscesi subdiaphragmatic. Dhimbje në teh shpatullën e majtë mund të sjellë shumë momente të pakëndshme para do të përcaktojë shkakun e shfaqjes së saj. Sëmundja trajtohet me përdorim të jashtëm dhe të brendshëm të drogës anti- inflamator dhe ushtrojnë vetëpërmbajtje. Vuajtësit kanë dhimbje të tmerrshme: depozitimet e kalciumit në artikulacionin e shpatullës shkaktojnë dhimbje në pozicionin shtrirë, por edhe gjatë ngritjes së krahut. Stomak dhe pankreas: Rreth 50% e pacientëve me pankreatit akut kanë dhimbje. Sipas Shoqërisë Amerikane të Terapisë së Masazhimit, “ Dhimbjet në teh të shpatullave mund të lidhen me tëmthin”. Dhimbja është e fortë dhe e patolerueshme dhe të vjella subsides pas vrull. Radikulopatia C6 do të ishte më shumë në shpatullën e jashtme dhe ndoshta një dhimbje që ndihet më pranë nivelit të lëkurës • Radikulopatia C7 do të ishte pjesa e brendshme e shpatullës më afër shtyllës kurrizore dhe ka të ngjarë që të ketë dhimbje që ndjen nivelin e sipërfaqes në vend se të nivelit të thellë. Dhimbja e veshkave Dhimbja e veshkave shpesh ngatërrohet me dhimbjen e shpines. Dhimbje në shpatullën e majtë është konstante, dhemb, rritet me lëvizje dhe prekje. Depozitimi i kalciumit në strukturat të cilat rrethojnë shpatullën – e kryesisht në tendinën supraspinale. Dhimbje në buzë e majtë para. Dhimbja e lidhur me zemrën Problemet kardivaoskulare veç dhimbjes në kraharor mund të shkaktojnë gjithashtu dhimbje në shpatullën e majtë deri në qafë. Kjo sëmundje shpesh ndodh dhimbje nën teh shpatullën e majtë dhe pastaj u përhap në të gjithë departamentin e gjirit. Nëse keni ndjerë dhimbje nën teh shpatullën e majtë, kjo është padyshim një simptomë e sëmundjes, osteoarthritis, dhe jo vetëm, siç supozohet zakonisht. Dhimbje shpatullën e majte. Dhimbjet në qafë dhe në shpatullën e sipërme mund të jenë tregues të problemeve me mëlçinë dhe tëmthin. Më shtysë për zhvillimin e osteoarthritis dore përbashkët janë thyerje nonunion dore. Le të shikojmë në shkaqet e mundshme të dhimbjes nën teh shpatullën e majtë. Kur joints dhimbje osteoarthritis e duarve të vërejtur në nyjet e vogla të duarve, të përbashkëta metacarpophalangeal e gishtit zapyastnom duart, bërryl dhe shpatullën nyje. Për të " përkthyer" këtë dhimbje dhe 8 të tjera lexoni më poshtë. Djegia dhimbje në anën e majtë që i jep në shpatullën e majtë, la krahun, mbrapa, dhe i shoqëruar nga gulçim, flet për infarkt miokardi. Ato dallohen mirë në pamjet rëntgen. Dhimbje nevralgji ndodh jo vetëm në gjoks e majtë - mund të japin dhimbje nën teh shpatullën ( e cila është e ngjashme me sëmundje të zemrës) dhe në rajonin e mesit. Arsyeja që lënduar nën teh shpatullën e majtë, jo në të gjitha rastet është e dhimbje të ulët mbrapa, ose sëmundjeve të tjera të shtyllës kurrizore. Dhimbje që dalin pasi të hahet ( kripur, aromë, i tymosur).


Piaskledin joints tabletas