Artrusit deformuese nyje

>[/CLON]

Osteochondrosis qafës së mitrës është shumë e lënduar prapa kokës


Osteochondrosis qafës së mitrës / / ' ) ; / / ] ] > Kjo sëmundje është e lidhur me ndryshimet në strukturën e disqe intervertebral, i shoqëruar nga dhimbje të vazhdueshme në qafë, tempuj dhe qafën. Për asnjë arsye në këtë organ muskulor disi të prirur për mpirje. Le të shikojmë në shkaqet e mundshme të dhimbjes nën teh shpatullën e majtë. Kjo dukuri është tipike për shoferët dhe punëtorët e zyrës. Osteochondrosis Po, osteochondrosis e shpinë dhimbje të qafës së mitrës të mundshëm në teh shpatullën. Para së gjithash është e nevojshme për të kuptuar se çfarë ndikon në shfaqjen e dhimbjes. Një tjetër gjë, në qoftë se ai është shumë " interesante" apo të tjera ( jo aq të frikshme) Arsyet e detyroi atë të jetë pa fjalë. Ajo është shkaktuar nga një ulje kompensuese në muskuj kurrizor. Lëvizja e kokës dhe qafës. Simptomat dhe shkalla e spondylolisthesis e shpinë qafës së mitrës Pasojat e zhvendosjes. Formacioni i mundshëm i një bllok funksional segment vertebral- motorike. Që shtrihet në veshët, qafën, nganjëherë në nofullën e poshtme dhe prapa.
Në rastin e dhimbje koke të qafës së mitrës osteochondrosis lind nga fakti se arteria vertebral është shtrydhur spikes plot hala. Më shumë degë nervore që të bëhet i përflakur dhe i fryrë, rezultati është dhimbje koke. Zhvendosja e rruaza të një foshnjërinë e fëmijëve lidhur me një lëvizje të mprehtë të kokës prapa;. Kur osteochondrosis e shpinë qafës së mitrës është shpesh në ana e kokës, osteochondrosis mesit - gjatë bust. Në qoftë se u shkallëzua osteokondroza qafës së mitrës, dhimbje që dalin në qafë, mu në krah, e cila është e vështirë dhe e dhimbshme për të lëvizur; Rrallë. Stresi intelektuale ose fizike, e cila shpesh shfaqet pas një pune të gjatë në pozitë të pakëndshme.
Osteokondroza Ndonjëherë i qafës së mitrës është quajtur vertebrobazylyarnыy sindromi. Në shumicën e rasteve operacioni është shumë efektiv, por pengesë e saj është se provokuar zhvillimin e komplikimeve dhe. Simptomet e migrenë të qafës së mitrës Për të filluar, ne vërejmë se migrenë i qafës së mitrës ndodh periodikisht, kështu që simptomat zhduken pas një kohë. Por në qoftë se faza e sëmundjes është tashmë running, ajo tregon se pacienti do të shikojnë shumë shpesh.
Në raste të tilla ka shpesh dhimbje kur lëviz kokën. Shumë sëmundje të qafës së mitrës shpinë shkaktojnë dhimbje qafe dhe prapa. Në varësi të zonës dhe shkallës së simptomave compression mund të ndryshojnë shumë, kështu që është e rëndësishme në dyshimin e parë të pajisjeve osteochondrosis bërë kërkime dhe vënë diagnozë të. Por, para se këto dhimbje zakonisht të parë duket e zymtë, dhimbje shurdhër në zonën e kokës, qafës. Video: osteochondrosis qafës së mitrës si personi mpirje shkaktojë " Impatient" Gjuha. Dhimbje në qafë dhe rajonin e sipërme të qafës së mitrës është shumë e dhimbshme, në këtë rast është e vështirë të thuhet me saktësi se është me të vërtetë qafën lënduar apo kokë.
Osteochondrosis qafës së mitrës është shumë e lënduar prapa kokës. Simptomat e saj janë manifestime vestibular ( tringëllimë në veshët, marramendje, duken mbuluar, çrregullime të tjera të vizionit dhe të dëgjimit), mbrapa lënduar e kokës.


Dhimbje të forta dhe të dhembshme